O čom je súťažná výzva Úsmev na hory

Cieľom výzvy je vybrať si aspoň jeden z 20 kopcov v slovenských horách a národných parkov, a tiež jedno z 10 detí s rôznymi diagnózami od fyzických hendikepov, cez genetické syndrómy až po rôzne vrodené alebo iné chorenia a odfotiť sa s jeho fotkou na vrchole, resp. po dosiahnutí cieľa.

Účastníci sa do výzvy môžu zaregistrovať na webstránke usmevnahory.sk. Registračný poplatok je 20 eur. Z týchto peňazí účastnícia podporia 10 eurami rehabilitácie alebo iné potreby vybraných desiatich detí. Ďalšie euro poputuje o.z. Pure Slovakia, ktoré z týchto peňazí zasadí stromčeky v slovenských lesoch. Brigády sa budú môcť zúčastniť aj samotní účastnici spolu s rodinami. Zo zvyšných peňazí prídu účastnikom veselé ponožky a fotka vybaného dieťaťa, ktoré si zvolia v registrácii. Po splnení aspoň jedného cieľa je účastník zaradený do tomboly.

Súčasťou projektu sú partnerské výzvy, ktoré budeme s jednotlivými partnermi počas roka otvárať. Nechajte sa prekvapiť a prineste trochu úsmevu na hory aj vy :)

TS

Ďalšie články
  • Žrebovali sme víťazov cien z výzvy Úsmev na hory

    Žrebovali sme víťazov cien z výzvy Úsmev na hory

    20.11.2021

    Viac ako 200 účastníkov z celého Slovenska sa zapojilo do turistickej výzvy, ktorej cieľom bolo šírenie inklúzie. Desať rodín s rôznymi formami zdravotného znevýhodnenia si zároveň prerozdelia výťažok z registrácie. Dvesto eurami sa zároveň podporila organizácia Pure Slovakia - z týchto peňazí sa vysadili nové stromčeky pri Mengusovciach.

    čítaj viac
  • Výsadba sadeníc sa uskutoční 25. septembra, rodiny z výzvy môžete stretnúť na Paráde

    Výsadba sadeníc sa uskutoční 25. septembra, rodiny z výzvy môžete stretnúť na Paráde

    14.09.2021

    V sobotu 18. septembra sa v priestoroch HS Centra uskutoční festival Paráda. Účasť predbežne potvrdili aj niektoré z rodín vo výzve Úsmev na hory. Účastníci turisticko-inkluzívnej výzvy sú tiež pozvaní na sadenie stromčekov s organizáciou Pure Slovakia, ktorá sa uskutoční o týždeň neskôr pri Mengusovciach.

    čítaj viac
  • Čo registráciou získate - súťaž o pekné ceny i pomoc iným

    Čo registráciou získate - súťaž o pekné ceny i pomoc iným

    15.06.2021

    Úsmev na hory je výzva, ktorej hlavným cieľom je šíriť myšlienku inklúzie - že medzi nami žijú rodiny, ktoré nejakým spôsobom ovplyvnilo zdravotné znevýhodnenie. Svojou účasťou nielen že podporujete tento zámer, ale pomáhate i konkrétnym rodinám.

    čítaj viac